eXpert Programma

 

eXpert Programma's 2020-2021

Lego League
Lego als onderwijsmiddel? Jazeker!
Bij dit eXpertprogramma gebruiken we de Deense steentjes en een robot om problemen op te lossen. Je leert te bouwen en programmeren om de situaties naar je hand te zetten.
We nemen volgend jaar zelfs deel aan de Lego League waar we het op nemen tegen andere scholen.
Sport
Bij dit programma krijg je iedere week een extra blok sportaanbod in de vorm van clinics. Deze lessen worden gegeven door gymdocenten, gastdocenten en (top) sporters. Voorbeelden van activiteiten zijn: mountainbike, bootcamp, klimmen + klimbos, tuben, rugby, burner games, schermen, judo, skateland en boulderen.

Daarnaast bezoeken jullie een wedstrijd van Excelsior, alsof dat nog niet genoeg is kun je ook een clinic verwachten van spelers van Excelsior en speel je een wedstrijd in het stadion van Excelsior.

Is het belangrijk dat jij de allerbeste sporter bent om mee te mogen doen? Helemaal niet, wij zijn juist op zoek naar leerlingen die het leuk vinden om met zoveel mogelijk sporten kennis te maken. Wil je het liefst elke week alleen maar voetballen, dan is het de vraag op je bij ons aan het juiste adres bent, wij verwachten dat je open staat om nieuwe dingen te leren van experts. Zo proberen we bijvoorbeeld het jaar af te sluiten met een clinic golfsurfen, super tof toch?!


Muziek
Altijd al in een echte band willen spelen?
Bij het eXpertprogramma Schoolband stomen we jullie in een aantal weken klaar om meerdere optredens te geven op school. Dit doen we door in de lessen te werken met jullie instrument, aan de performance en nog veel meer.
Ook als je geen instrument bespeelt, ben je welkom bij de schoolband.