Wat kun je bij ons verwachten in de eerste klas

Als leerling van groep 8 moet je een belangrijke keuze maken; welke middelbare school kies ik? Voor jou een heel nieuwe start! Je zoekt natuurlijk een school uit waar je je thuis voelt, een school met docenten en een mentor die je helpen om het beste uit jezelf te halen. Daar zal je dan de komende jaren doorbrengen. Daar zal je groeien, letterlijk en figuurlijk.

Ben je op zoek naar een goede opleiding, een school die je uitdaagt om nieuwe dingen te proberen, een plek om je talenten te ontdekken, een plek waar het veilig en gezellig is, waar je meer bent dan een nummer, waar leuke leerlingen zitten? Deze pagina laat je ontdekken wat je kansen en mogelijkheden zijn als je voor het Laurens Lyceum kiest. Veel leerlingen voor jou hebben al gedacht: ‘Liever Laurens’. Past die keuze ook bij jou?

Kwaliteit en gezelligheid

Het Laurens Lyceum is een school waar je de opleidingen havo, atheneum en gymnasium kunt volgen. Onze school staat al vele jaren bekend om het goede onderwijs dat we geven en onze examenresultaten zijn prima. Kies je voor het Laurens, dan kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gezelligheid. Op het Laurens Lyceum vind je al snel je draai. Dat komt onder meer, omdat we niet zo’n grote school zijn. De docenten voelen zich persoonlijk betrokken bij hun leerlingen en het onderwijs dat ze geven. Leerlingen en docenten kennen elkaar. Je kunt net zo makkelijk contact leggen met je medeleerlingen als met je docenten, je mentor en je teamleider. Daardoor is het een gezellige school.