Open dag en proeflesmiddagen

Gelukkig kunnen we straks weer onze Open Dag organiseren. Daar zijn we uiteraard zeer blij mee. Op onze websites en flyers is veel over onze school te lezen en zien, maar het moet ook goed voelen. Gevoel is soms lastig onder woorden te brengen, maar meestal voel je dit al vrij snel. Het voelt goed, of niet. 

Sfeer is een belangrijk onderdeel daarvan. Een goede sfeer ontstaat als je fijn ontvangen wordt, als je docent (ze heten opeens geen juffen of meesters meer) goed met je omgaat en als de nieuwe school prettig overzichtelijk is. Dan kan je voelen en merken of een school bij je past.

Wij van het Laurens vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je veilig voelt. Dat lukt ons goed, want zelfs met 1000 leerlingen voelt de school nog kleinschalig aan. Maar ook dit zijn weer woorden. Om te zien (en te voelen) of het Laurens echt bij jou past, nodigen we je graag uit om één van onze proeflesmiddagen en/of de Open Dag te bezoeken. Hieronder vind je de data en de inschrijfformulieren. We kijken uit naar je komst!

 

Proeflesmiddag 1: 24 november 2021 van 14.00 – 15.30 uur
Inschrijven voor de eerste proeflesmiddag doe je hier.
Inschrijfformulier proeflesmiddag

Proeflesmiddag 2: 9 februari 2022 van 14.00 – 15.30 uur
Inschrijven voor de tweede proeflesmiddag doe je hier.
Inschrijfformulier proeflesmiddag

Open Dag: 26 januari 2022