Open dag en proeflesmiddagen

We organiseren op 26 januari weer onze Open Dag. Daar zijn we uiteraard zeer blij mee. Op onze websites en flyers is veel over onze school te lezen en zien, maar het moet ook goed voelen. Gevoel is soms lastig onder woorden te brengen, maar meestal voel je dit al vrij snel. Het voelt goed, of niet. 

Sfeer is een belangrijk onderdeel daarvan. Een goede sfeer ontstaat als je fijn ontvangen wordt, als je docent (ze heten opeens geen juffen of meesters meer) goed met je omgaat en als de nieuwe school prettig overzichtelijk is. Dan kan je voelen en merken of een school bij je past.

Wij van het Laurens vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je veilig voelt. Dat lukt ons goed, want zelfs met 1000 leerlingen voelt de school nog kleinschalig aan. Maar ook dit zijn weer woorden. Om te zien (en te voelen) of het Laurens echt bij jou past, nodigen we je graag uit om één van onze proeflesmiddagen en/of de Open Dag te bezoeken. Hieronder vind je de data en de inschrijfformulieren. We kijken uit naar je komst!

Proeflesmiddagen

Proeflesmiddag 1:
24 november 2021 = volgeboekt
Proeflesmiddag 2:
9 februari 2022 = volgeboekt

Extra proeflesmiddag op 16 februari 2022 Duur: 14.00 – 15.30 uur.
Inschrijven doe je hier.

Open Dag: 26 januari 2022
We zullen dit jaar een open dag houden. 
Hiervoor kun je je inschrijven voor een tijdslot om een veilige doorstroom van bezoekers te kunnen waarborgen. 

Virtuele tour door het Laurens Lyceum
Er wordt op dit moment ook gewerkt aan een nieuwe virtuele tour. Via deze tour kunt u toch kennis maken met het Laurens. 

Scholenmarkten
Zoals waarschijnlijk al bekend is gemaakt door de basisschool, zullen de scholenmarkten ook dit jaar weer online gaan plaatsvinden. 
Aanmelden gaat door je in te schrijven via deze link.

Hieronder het overzicht per regio:

12 januari 2022 – Rotterdam Oost
(deadline registreren 7 januari 2022)

19 januari 2022 – Lansingerland
(deadline registreren 14 januari 2022)

26 januari 2022 – Rotterdam (Noord/Zuid/Centrum)
(deadline registreren 21 januari 2022)